Титла за Румина Георгиева и четири сребърни медала в Шумен.Това е

...
Титла за Румина Георгиева и четири сребърни медала в Шумен.Това е
Коментари Харесай

Вокил взе 5 медала от държавното по кикбокс, Румина Георгиева шампионка

Титла за Румина Георгиева и четири сребърни медала в Шумен.

Това е равносметката на варненския " Вокил " от държавното първенство по кикбокс в жанр лоу кик в зала " Плиска ", хазаин на което бе  местния клуб „ Шуменска цитадела “.

Медалисти в своите категории и възрастови групи от " Вокил " са:
Румина Георгиева – републикански първенец на България при дамите клас А до 56кг.
Безапелационна Руми сподели същински кикбокс.
 
 Румина Георгиева
2. Яни Янчев – репубикански вицешампион при мъжете клас А до 71кг.
Яни се изправи във финалната си среща против балканския първенец от 2017г. в този жанр Димитър Пенчев от Семеен кодекс „ Скорпион “ (Плевен). Макар за първи път Яни да играе при мъжете, той се раздаде, успя да пласира доста точни удари и се стараеше да не отстъпва на съперника си.
 
 Яни Янчев
3. Халил Халил – републикански вицешампион при ЮСВ до 71кг.
Той имаше тежката задача да излезе против носителя на балкански пояс при експертите Добри Радев от Семеен кодекс „ Патриот “ (Дупница).
 
 Халил Халилов
4. Даниел Янчев – републикански вицешампион при ЮМВ до 60 кг.
След два изиграни мача в първия ден на шампионата Даниел получи травма в пищяла на десния крайник. Това бе и причина да не може да употребява най-мощното си оръжие, което му донесе две победи.
 
 Даниел Янчев
5. Дениз Февзи – Републикански вицешампион при ЮМВ до 57кг.
Дебютант, който в първия ден завоюва справедливо, и занапред ще се бори и ще потвърждава своите благоприятни условия.
 
 Дениз Февзи
Ето какво съобщи след триумфите ръководителят и основен треньор на клуба Галин Димов: „ Доволен съм от момчетата. Това са безспорни дебютанти в кикбокса като се изключи Руми и Яни Янчев, който бе прекъснал за много дълго време.  Давам си сметка, че се впуснахме в едно от най тежките надпревари, защото стила е подобаващ за всички и в множеството категории се играеше по два мача, с цел да влезеш в медалите и то в един ден през няколко часа. Дори момчетата, които останаха без медали, заслужават възторженостти за мъжествеността, която демонстрираха, впускайки се в такова съществено съревнование. Далеч съм от мисълта, че постоянно ще сме преди всичко, само че несъмнено това е нашата последна цел. За тези, които доближиха до финалите, само че не устояха на напрежението желая да кажа, че единствено времето и положителната подготовка ще ги калят и в идващото съревнование ще стоят на първото място. Знаете, че в клуба се работи крепко и с сътрудника треньор Димитър Георгиев ще отдадем нужното време и внимание на всеки един от тях, с цел да бъдат в топ форма “.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР